Deze keer een Griekse Take-Away!

Om de lente te verwelkomen en de gure winterdagen te verjagen gaan we deze keer de Griekse toer op!

We hebben er voor gekozen om jullie te verwennen met onze versie van de Griekse moussaka. Zacht gekruid lamsgehakt met laagjes aubergine, courgette en aardappel en afgewerkt met een heerlijke béchamelsaus op basis van fetakaas.
Benieuwd naar het verhaal achter de – toch wat ‘on-Zuiderse’ – béchamelsaus? Lees dan hier verder…

Het wordt helemaal lente als je ook van onze vers gemaakte tzatziki proeft. De combinatie van fijn geraspte komkommer, Griekse yoghurt en knoflook* is ideaal als hapje vooraf of als bijgerecht. Lekker dippen met knapperige pittabroodjes.

(* Wij gebruiken gekonfijte knoflook in onze bereiding. Dat maakt de saus minder scherp, zalviger en makkelijker verteerbaar!)

Ook nu weer bieden begeleidende dranken aan. Deze keer hebben we zowel een bier- als wijnarrangement voor jullie in petto.

Het bier komt deze keer van brouwerij De Hophemel. We willen jullie graag laten kennismaken met hun Geronimo Grape Ale: een Belgian ale waar tijdens de nagisting rood druivensap aan werd toegevoegd. Een ontdekking!

De wijn hebben we samen met Vango van Pegasos Wines uit Zonhoven gekozen. De rode Orinos Helios – PGI Peloponnese (2017) van wijndomein Seméli is gemaakt van de Griekse Agiorgitikodruif (80%) en Syrah (20%) en heeft 5 maanden op nieuwe Franse eikenvaten gerijpt.


BESTELLEN

Je kunt je bestelling online doorgeven en direct betalen. De plaatsen zijn wederom beperkt, dus wees er snel bij. We sturen je een bevestiging als we je bestelling en betaling ontvangen hebben.

Uiteraard zorgen we er voor dat het afhalen veilig en coronaproof verloopt.

AFHAALDATUM:
– zaterdag 27 maart 2021 tussen 16:00 en 18:00u

AFHAALADRES:
– Binnenveldstraat 65 – 3590 Diepenbeek  (Google Maps)

UITERSTE BESTELDATUM:
– dinsdag 23 maart 2021

Algemene voorwaarden