Afhaalgerechten

HELAAS! Het maximum aan bestellingen is bereikt. Misschien heb je de volgende keer meer geluk. Hou onze socials in de gaten voor onze volgende take away. Je kunt ons volgen op Instagram via 3ntre2eux of op Facebook via 3ntre2eux.

Moussaka – portie van 500 g.
€ 14,- uitverkocht

Typisch Griekse ovenschotel met zacht gekruid lamsgehakt, aubergine, courgette en aardappelen. Afgewerkt met een laagje béchamelsaus op basis van Fetakaas.

Tzatziki – portie van 400 g.
5,- uitverkocht

Een frisse dipsaus op basis van geraspte komkommer, Griekse yoghurt en knoflook met 4 pittabroodjes om zelf af te bakken.


Dranken

Bier

Geronimo Grape Ale – 6,8 % (33 cl) Brouwerij De Hophemel
3,50 uitverkocht

Aan het basisbier, een klassieke kruidig fruitige blonde Belgian ale, werd in de nagisting biologisch geteeld rood druivensap van Pajottenlander toegevoegd. De suiker uit het sap geeft de gist een tweede adem en zorgt in het finale bier voor een fruitig, ietwat kruidig vineus karakter.

Wijn

Orinos Helios Rood – 2017 (75 cl)
Wijndomein Seméli
18,- uitverkocht

Intens in de neus met rijp fruit, aroma’s van kersen, pruimen, braambessen en kruiden.
Vlot en zacht in de mond maar toch breed, kersen, pruimen, braambessen, chocolade en kruiden. Een goede body met medium tannines, alcohol en aciditeit zijn in perfecte balans met een mooie afdronk van rood fruit met vooral kers.


Bestellen kan helaas niet meer… volgende keer meer geluk!

Total € -

Algemene voorwaarden