Entre Deux is een culinair project dat ontstaan is tijdens een onderonsje tussen twee gepassioneerde gastronomen.

Wij, Bart en Liselotte, genieten niet alleen zelf van lekker eten en drinken, maar houden er ook van om mensen culinair te verwennen en kennis te leren maken met de geneugten van drank en spijs.

Bart is volleerd kok en Liselotte heeft zich bekwaamd als wijnkenner. We volgden beiden onze opleiding aan de Hotelschool Hasselt.

Met Entre Deux kiezen we bewust voor een persoonlijke en kleinschalige aanpak waarbij herkenbare gerechten centraal staan. We geven daarbij graag aandacht aan seizoensgebonden, kwaliteitsvolle en vooral lokale producten. 

Bij Entre Deux luisteren we graag naar onze klanten. Daarom werken we vooral op aanvraag. We nemen culinaire opdrachten aan voor groepen tot 20 personen. Daarbij kun je kiezen om de gerechten af te halen of dat er thuis of op locatie door ons gekookt wordt. 

Entre Deux organiseert ook culinaire workshops en thema-avonden, wijn- en bierproeverijen. 

Interesse? Neem voor meer informatie contact met ons op of volg ons Instagram- of Facebookaccount.